Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Serra de Milany
Entre les comarques d'Osona, la Garrotxa i el Ripollès s’estén la Serra de Milany que junt amb les serres de Santa Magdalena, Puigsacalm i Bellmunt formen part d’un espai natural protegit d’exhuberant bellessa i gran interès paissagístic.

Us oferim sis noves rutes que us endinsaran en aquest magnífic patrimoni paisatgístic i històric. La serra acull al cim de Milany les restes del castell del mateix nom, documentat ja al s. X, des d’on es gaudeix d’unes magnífiques panoràmiques de les muntanyes i valls properes i bona part de la serralada dels Pirineus des del Cadí al Canigó; espectaculars i nombroses baumes com la del Teixidor habitada fins no fa gaire, el mas la Serra, hostal i fortificació carlina, un panteó en mig d’enlloc que duu el record dels assassinats de carlins que succeïren a Llaés, la petita ermita de la Cau o les impressionants fagedes, unes de les més importants del país, que conviuen harmònicament amb els prats i les pastures.

 

Gaudeix pedalant per la Serra de Milany, i sobre tot no la malmeteu com fan el vehicles 4x4 que recorren una popular ruta entre Vidrà i Vallfogona.

 

 enrera

Links / Download
RIP 019_ Vallfogona del Ripollès
RIP 020_Vallfogona del Ripollès
RIP 023_Vallfogona del Ripollès
RIP 032_Ripoll
RIP 033_Llaés
RIP 034_Vallfogona de Ripollès
RIP 035_Llaés
OSO 003_Vidrà
OSO 011_Santa Maria de Besora
OSO 012_Santa Maria de Besora
OSO 024_Montesquiu
OSO 060_Sant Quirze de Besora