Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
¿Podemos hablar de algo más agradable? de Roz Chast
En aquest còmic, el dibuix, la fotografia i la paraula es barregen per indagar en la biografia de l'autora i, sobretot, fer un bell retrat de la relació que va mantenir amb els pares. Roz Chast dibuixa amb humor, però sense miraments, la decrepitud dels progenitors ancians.

Amb aquest llibre, finalista del National Book Award el 2014, Chast indaga en les seves arrels narrant la història de l'arribada dels seus avis als EUA. Però el llibre està centrat sobretot en els seus pares, als quals ret homenatge: l'amor profund que va existir entre tots dos, la codependència entre ells, la decadència física de la gent gran i els seus últims dies en un geriàtric. Davant d'això, quina és la reacció d'un fill? Diu Rost Chast: "No tot el meu treball és autobiogràfic. Depèn del projecte. Prefereixo treballar amb material de la vida real. Vaig creure que el tema de ¿Podemos hablar de algo más agradable? era interessant amb aspectes dolorosos, però també amb humor, una manera natural de tractar amb la mort. L'humor no fa que les coses siguin més plaents, però sí que siguin més tolerables "

Rod Chast narra com va viure els últims anys de vellesa dels seus pares. Aquesta novel·la gráfica ens fa replantejar com viurem aquests anys que vindran, com a fill i com a pares.enrera

Links / Download
Reservoir Books / Penguin Random House