Cercar
Informació
Rutabike Associació
Tracks GPS
Mapa
Esquema geogràfic
Rutes i travesses
Utilització
Advertiments
Les teves rutes
Postals
Registrar-se
Rutabike Asociació
Rutabike és una associació sense ànim de lucre creada per impulsar i fomentar el cicloturisme i la mobilitat sostenible, recuperant vies de comunicació lliures de trànsit motoritzat com activitat lúdica i, en cap cas, competitiva.

www.rutabike.com és un portal web creat al 2005, gratuït, obert a tothom i mantingut econòmicament des del maig de 2012 amb l’ajuda de l’associació. Mantenir el web en funcionament té un cost elevat i per aquest motiu qualsevol ajuda serà sempre ben rebuda. Així doncs, estem oberts a vies de financiació alternativa a les aportacions dels socis com poden ser donacions, esponsorització i subvencions. De totes maneres si voleu col·laborar amb l’associació en el manteniment de Rutabike.com podeu fer-vos socis de l’entitat. La quota anual és de 20 euros. Per fer-se soci només cal descarregar-se els estatuts i el full de subscripció i enviar els documents a Rutabike al correu info@rutabike.com.

 

A canvi, a part de les implicacions lícites a les quals té dret tot soci, puntualment, us informarem de les novetats de la pàgina i de les activitats i sortides que l’associació organitza periòdicament.enrera

Links / Download
Estatuts
Formulari Soci
Acta Assemblea 2014
Activititats 2014
Acta Assemblea 2015
Activitats 2015
Activitats 2017
4arta Assamblea_2018
5ena Assemblea_2019_Acta