Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Koos by Bike Tech
Koos Kroon torna a la càrrega. L'home que va portar les Brompton a Espanya, va obrir una llegendària botiga a Barcelona, va popularitzar Brooks o Ortlieb per tot el país i ara, després d'un desgraciat accident, torna a regentar un local al barri de Gràcia.

Koos Kroon, nascut a Holanda però barceloní d'adopció, havia creat Bike Tech, una història empresarial reeixida que va finalitzar el juliol del 2017 després d'un incendi a la nau des d'on distribuia, entre altres marques, Brompton, Ortlieb i Brooks per tot Espanya, Andorra i Portugal.

Després de l'incendi, Koos ha tornat als orígens, recuperant la botiga que va muntar a inicis del 2000 a Gràcia, des d'on va contribuir a fomentar el ciclisme urbà en una època en què eren molt pocs els que anaven amb bicicleta per Barcelona, ​​i que ha rebatejat amb el seu propi nom: Koos by Bike Tech. Una botiga dedicada en un 90% a Brompton però que Koos vol convertir en un espai lúdic on poder prendre una cervesa, escoltar música, organitzar esdeveniments i fins i tot tocar el piano que hi ha a l'aparador. En definitiva, un espai compartit on fer créixer la cultura ciclista amb majúscules.enrera

Links / Download
Koos By Bike Tech