Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Reciclatge de bicicletes de segona ma

Des de Rutabike vàrem endegar una campanya adreçada a socis i amics per recollir aquelles bicicletes que tothom guarda a casa però ja no fa servir per donar-li una segona vida.

més
Sortida Cultural. Sant Sebastià 1714més
Només per mirar. Black-white fixie

Actualment la bicicleta és un recurs molt explotat pels creatius de les agències publicitàries com a reclam. I no només els creatius, sinó, comprova quantes botigues de moda de la teva ciutat exhibeixen modernitat i ecologia amb una bicicleta al seu aparador. La bicicleta ven

més
Penjadors decoratius. Andreas Scheiger

A primer cop d’ull semblen trofeus de caça penjats de la paret, però en realitat estan creats amb un selló i un manillar de bicicleta.

més
Super 73 Electric Bike

Una nova bicicleta elèctrica, tot terreny, desenvolupada per Lithium Cycles. Amb un disseny típicament californià, posseeix una multitud de característiques que la fan un instrument perfecte pel gaudi de l'aire lliure.

més
Cicles Girabent

Et passes a l’electrica ?
Cicles Girabent, de Torelló, gran taller i molt bona botiga, afegeix fàcilment a la teva btt un motor elèctric.


més
Haptic. Menys és més

Háptic és un concepte de bicicleta elèctrica que mira cap al futur, d’una bicicleta d'alt rendiment que elimina les distraccions de la pantalla, els botons, i les aplicacions. Tot perquè el conductor tingui una experiència de conducció millor i més natural.

més
Evo Bike

Una bicicleta híbrida que aprofita una sistema modular d'accessoris que li confereix una gran flexibilitat d’usos.

més
Kitesurfbikerambling

Un excel·lent blog estretament lligat a la cultura de la bicicleta on deixar-se caure de tant en tant. Per als amants del grafisme hi ha una magnífica secció que recull diferents pòsters amb el mateix motiu: la bicicleta

més
Ride2Love: un portal per trobar parella ciclista

Kelli Salone, una exciclista professional ha creat un web dedicat per complet a trobar parella "ciclista" per sortir a rodar o compartir la passió per la bicicleta.

més
De Barcelona a Beseit, un viatge per la Serralada Prelitoral Catalana

La travessa de Barcelona a Beseit forma part del projecte d’enllaçar Insbruck amb Lisboa, de la qual nomès ens resta fer l’últim tram entre Madrid i la desembocadura del Riu Tajo a l’Atlàntic.

més
CAT 700. Una travessa dels paisatges de Catalunya

Travessar Catalunya de Nord a Sud. Comprendre la seva diversitat paisatgística, que és un país d'alta muntanya, però també de plana i de costa; de secà i de regadiu, eminentment rural. Que posseeix una riquesa patrimonial que remunta el fil de la Història i que hi té lloc un diàleg complex entre desenvolupament i conservació.

més
A good american. Friedrich Moser

Al final de la Guerra Freda, el matemàtic Bill Binney va rebre l’encàrrec de liderar un equip de l’Agència de Seguretat Nacional (NSA) per crear un revolucionari programa de vigilància.

més
Rueda. Un festival diferent

Per segon any consecutiu es celebra el Festival Internacional de Cinema Ciclista de Barcelona és el primer festival de cinema competitiu que té la bicicleta com a protagonista.

més
Las leyendas del Tour de Francia. Jan Cleijne

Novel·la gràfica que puja als cims i baixa als inferns del Tour. Una crònica des dels inicis i dels grans moments dela carrera més prestigiosa sense deixar de banda els clarobscurs de la prova.

més
¿Podemos hablar de algo más agradable? de Roz Chast

En aquest còmic, el dibuix, la fotografia i la paraula es barregen per indagar en la biografia de l'autora i, sobretot, fer un bell retrat de la relació que va mantenir amb els pares. Roz Chast dibuixa amb humor, però sense miraments, la decrepitud dels progenitors ancians.

més
Clug

Es tracta del suport de paret per a bicicletes més petit del món. És la manera més minimalista de guardar la bici! Malgrat la seva reduïda dimensió, funciona a la perfecció.

més
Bent Basket

Faris Elmasu ha dissenyat una original cistella per bicicleta que marca diferències respecte a les tradicionals. La seva base està composta per cinc capes de fusta en xapes, amb els laterals corbats cap amunt i amb un sistema molt minimalista de subjecció amb cintes elàstiques i topalls de fusta.

més
Velocipedia. El cervell ens enganya

Esbossos improvisats amb tota mena de detalls erronis de bicicletes han agafat forma digitalment, mostrant màquines absurdes o impossibles en “Velocipedia” un projecte impulsat pel dissenyador italià Gianluca Gimini.

més
Emojis. Explica’t amb imatges

L'il·lustrador Richard Mitchelson en col·laboració amb la revista Bicycling ha creat la primera col·lecció de emojis de temàtica totalment ciclista

més
Cicles Girabent. Especialistes en elèctriques

Cicles Girabent, de Torelló, gran taller i molt bona botiga, afegeix fàcilment a la teva btt un motor elèctric. Et passes a l’electrica?

més
10 motius per anar en bicicleta.

Per quina raó has d'utilitzar la bicicleta? Aquesta activitat redueix l'estrès, ens fa ser més sociables si la compartim amb família i amics i millora les nostres capacitats físiques.
Bromont Biking et dóna 10 motius per anar en bicicleta sempre que puguis


més
De Valencia a Marrakech en bici

Una marxa en bicicleta amb l'objectiu posat en la propera Cimera del Clima de Marràqueix, la tercera després de Copenhaguen el 2009 i París el 2015, organitzada per l'Associació pel Medi Ambient i contra el Canvi Climàtic (AMA), per protestar pel per lluitar contra el canvi climàtic.

més
UNIBIKE. Madrid, del 22 al 25 de setembre

UNIBIKE, la Fira de la Bicicleta, reuneix a Madrid totes les novetats i tendències del sector durant quatre dies. Exhibicions, competicions i altres activitats completen el programa d'una fira oberta tant a professionals com al públic general.

més
Serra de Milany

Entre les comarques d'Osona, la Garrotxa i el Ripollès s’estén la Serra de Milany que junt amb les serres de Santa Magdalena, Puigsacalm i Bellmunt formen part d’un espai natural protegit d’exhuberant bellessa i gran interès paissagístic.

més
El Baix Berguedà

Joies arquitectòniques com Sant Quirze de Pedret amb les seves pintures murals romàniques o els monestirs de Sant Pere de la Portella, que durant la guerra carlina fou l'única universitat del país en funcionament, Sant Jaume de Frontanyà, el sempre sorprenent estany de Graugés, un petit oasi enmig d’extensos camps de cultiu; les tombes excavades a la pedra de San Viçenc d’Obiols, les extenses panoràmiques que es dominen des de l’altiplà de Capolat on el Prepirineu connecta amb la Depressió Central, els molins i els bucòlics salts d’aigua de les petites rieres que nodreixen el Llobregat, riu amb un important conjunt de colònies tèxtils construïdes a mitjans del segle XIX de gran valor arquitectònic i urbanístic... Totes aquestes petites meravelles tenen en comú el territori on s’assenten, el Baix Berguedà.

més
Gino Bartali, L'home de ferro

Suat i ple de pols, però sobretot nerviós, molt nerviós. El control policial estava cada vegada més a prop. Gino Bartali pedalejava com de costum, a prop de casa, a Florència. El control policial estava a pocs metres. Va frenar, va parar i ja no va tenir temps de baixar de la bici.

més
Ciudades y Bicicletas, el papel de las ordenanzas municipales

Nova publicació per augmentar el nombre de bicicletes als carrers. ConBici i la Fundació PONS-seguretat viària, han editat un recull de bones pràctiques urbanístiques i legislatives per afrontar amb èxit el necessari procés de canvi i avançar cap a ciutats millors

més
Anatomic. Max Cooper & Henning M. Lederer

L’artista visual Henning M.Lederer i el productor de música techno i electrònica Max Cooper, exploren en aquest vídeo animat la maquinària biològica del cos humà.

més
més
Bicicleta elèctrica amb panells solars

Sostenibilitat al quadrat. L'empresa holandesa Solar Application Lab ha desenvolupat, en estreta col·laboració amb un grup d'estudiants, un sorprenent prototip de bicicleta elèctrica que compta amb panells solars en la seva roda davantera. Una idea enginyosa de la qual els seus responsables es mostren visiblement orgullosos.

més
Ecocycle. Pàrquing vertical, intel·ligent i segur

El futur de la bicicleta a les ciutats està en constant creixement i així ho han entès els responsables d’Ecocycle, companyia ubicada a Londres, ciutat on previsiblement en pocs anys hi haurà més ciclistes que conductors.

més
Unirider. diversió assegurada

És dur portar un nen a coll quan aquest es cansa d'anar al seu cotxet. Aquest invent ofereix una solució perfecta per als petits passejos diaris i una alternativa divertida per als més petits alhora que alleujarà la dolguda esquena de l'adult.

més
Bkool. Pedala en realitat virtual

Des del saló de casa teva pedaleja per on vulguis i com vulguis; nevant mentre puges a l'Alp d'Huez, sota la pluja o amb el vent de cara; sent els pendents a les teves cames, competeix amb els millors en carretera però també en muntanya. Res substituirà la realitat però l'hivern se't farà més curt.

més
Els millors vídeos de Mountain Bike del 2016

Passa una bona estona amb els vídeos d'autèntics experts dalt d'una bicicleta. Paüra, risc, humor i sana enveja.

més
Joyride, un filme de Pep Cuberes

El documental Joyride és un film català d’acurada producció dedicat a la modalitat extrema de la bicicleta, que aborda en profunditat el Dirt Jump, Descens, Freeride, Enduro i BMX des de la vessant més lúdica com a estil de vida que uneix a les persones amb les mateixes aficions. L’afició de gaudir la pràctica de la bicicleta sigui quina sigui la modalitat escollida.

més