Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Ja has vist el vídeo 'This is America'?.
Pocs vídeos en els darrers temps han aconseguit un impacte similar. La clau, irrompre en un moment en què el debat sobre la discriminació racial està més candent.

més
Els millors vídeos de Mountain Bike del 2016
Passa una bona estona amb els vídeos d'autèntics experts dalt d'una bicicleta. Paüra, risc, humor i sana enveja.

més
Joyride, un filme de Pep Cuberes
El documental Joyride és un film català d’acurada producció dedicat a la modalitat extrema de la bicicleta, que aborda en profunditat el Dirt Jump, Descens, Freeride, Enduro i BMX des de la vessant més lúdica com a estil de vida que uneix a les persones amb les mateixes aficions. L’afició de gaudir la pràctica de la bicicleta sigui quina sigui la modalitat escollida.

més
Playmobil Biker
Un elaborat i sorprenent video d’animació amb un excel.lent domini de la tècnica “stop motion”. Descensos vertiginosos, salts increibles i figures extremes per tot tipus de terrenys.

més
Riding the Ridge. Danny MacAskill
“Riding the Ridge” és el nom del nou documental del popular ciclista escocès en un altre intent de crear una nova pel•lícula viral increïble filmada en una de les cadenes muntanyoses més espectaculars d’Escòcia, les “Black Cuillin in Skye”.

més
Evolution of the bicycle. Video de Thallis Vestergaard
Una animació d'1 minut que ens mostra l'evolució de la bicicleta des del seus inicis fins al disseny final que comparteixen les modernes estructures actuals d’aquest vehicle de dues rodes. L’animació va anar a càrrec de l’artista danès, Thallis Vestergaard i la música és una creació de Flying Home de The Benny Goodman Sextet

més
26", 27,5" y 29". Rodes
El tamaño de las ruedas de la mountain bike se ha convertido en un importante elemento a la hora de elegir la bici.

més
Danny MacAskill's Imaginate
Un viatge per la ment de Danny MacAskill jugant amb les joguines gegants de la seva imaginació infantil.

més
Where The Trail Ends
Cinc minuts d’autèntic vertígen. Baixades extremes per paisatges fascinants.

més
Una bici canvia el món
Un conte molt instructiu per sensibilitzar els mes joves

més
motherfuckingbikes


més
El Primer Imparable: Juanjo Méndez
Durant la nostra visita al “Bicycle Film Festival” el desembre passat a Madrid vam conèixer el projecte de “Imparables” i la productora Black Train Films, que va presentar el seu últim vídeo, amb Juanjo Méndez i Bernat Moreno com estrelles protagonistes.

més
Massa Crítica també A BCN
Els carrers de Barcelona guanyats per la massa ciclista

més
Return of the scorcher. Ted White.
Documental que mostra la cultura de la bicicleta i les formes de vida relacionades amb aquest mitjà de transport al voltant del món amb escenes de l'ús de la mateixa filmades a la Xina, Països Baixos, Dinamarca i els EUA ".

més
Danny MacAskill. El Rider escocès
Danny MacAskill, escocès de 26 anys nascut a Edimburg, és un ciclista de trial urbà professional conegut com el "rider Escocès" que fa meravelles de trial urbà i que es va fer famós gràcies al seu vídeo de YouTube "Inspired bikes". Es tracta d'un artista sobre la seva BMX, un fenomen capaç d'utilitzar qualsevol obstacle com a repte personal.més
Sortida Popular Montserrat
Imatges de la sortida popular per la zona de Montserrat ambientat amb el Tema "Cecidecide" de la banda Amarillo

més
La bicicleta, una màquina perfecta
Reportatge on s’explica per què la bicicleta és la màquina perfecta. Consumeix 40 vegades menys que el cotxe i fabricar-la estalvia 100 vegades més energia que l’automòbil. És també el mitjà de transport urbà més ràpid en distàncies inferiors a 8 km. I a més, fer-la servir és saludable.

més