Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Pedalant endins. Marcel Lázara i Júlia Arrey
Dos anys pel Brasil poden fer néixer un disc. Les bicicletes de Marcel Lázara i Júlia Arrey s'aturen després d'una llarga temporada pedalejant per tal de mostrar el seu debut musical, que arriba en forma de disc.

més
Johnny Random. Bespoken
Quan Johnny Random va muntar per primera vegada amb bicicleta li va produir una gran sensació de llibertat i associar els sons que transmitia a aquest sentiment.

més
Schwinntonation
Schwinntonation fa música mitjançant el so que desprenen les bicicletes, els seus components o el seus instruments de bicicleta personalitzats.

més
La biciarpa de Roberto Herruzo.
El 2004 Roberto Herruzo va començar a utilitzar objectes quotidians com a instruments musicals. En la seva particular música que anomena "de reciclatge", la bici està molt present.

més
Ladinamo. Funki Bike Band
Ladinamo és Funky en moviment. Barregen concerts i moviment d'una manera molt original, on la bici és protagonista

més
Anatomic. Max Cooper & Henning M. Lederer
L’artista visual Henning M.Lederer i el productor de música techno i electrònica Max Cooper, exploren en aquest vídeo animat la maquinària biològica del cos humà.

més


més
Paul Fuster. Gira 2013 en Bici
Tot és més fàcil del que sembla i els humans tendim a complicar-nos. Si no és així, que li preguntin a en Paul Fuster, un músic americà amb orígens catalans que ha construït una bicicleta de grans dimensions amb les seves pròpies mans, hi ha carregat una guitarra, també feta per ell, un amplificador, roba i s’ha embarcat en una nova aventura: tocar seixanta dies seguits, a partir del dijous 4 d’abril, recorrent els racons de Catalunya, pedalant de dia i actuant de nit.

més
Quique Gonzàlez. “Delantera Mítica”
“Delantera mítica” es el novè àlbum de la carrera de Quique González

més
Next Day. David Bowie
El camaleònic Bowie torna després de deu anys de silenci amb “Next Day” un disc on mostra les seves habilitats per sorprendre als mitjans, la indústria i als seus fans.

més
Cumbia Cumbia 1&2. Diversos autors
Reedició de dos dels discos insígnia del segell World Circuit, els que amb permís de Discos Fuentes van expandir el so encomanadís de la cúmbia i l’acordió del vallenato per tot el món.

més
Fade. Yo la Tengo
Resulta admirable que després de gairebé tres dècades de producció musical, Yo La Tengo encara siguin capaços de publicar discos addictius.

més
Mid Air. Paul Buchanan
El debut en solitari de Paul Buchanan (The Blue Nile) és un exercici
nocturn i extraordinàriament intimista que aconsegueix aturar el temps.


més
Joe Strummer i el combat del rock
El passat 22 de desembre, tard a la nit, Joe Strummer, líder de la banda anglesa The Clash, va morir d'un atac de cor als 50 anys.

més
Bill Fay : Life is people
Publicar dos discos de culte a primers dels setanta no va ser prou aval per a la industria, que esperava més rendibilitat d’un britànic que compartia les ambicions de Dylan i Cohen.més
Vostè és Aquí. Antonia Font
Nou disc d'Antonia Font. 40 cançons de poc més d’un minut però com ells mateixos comenten, en un minut és poden dir moltes coses.

més