Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Las leyendas del Tour de Francia. Jan Cleijne
Novel·la gràfica que puja als cims i baixa als inferns del Tour. Una crònica des dels inicis i dels grans moments dela carrera més prestigiosa sense deixar de banda els clarobscurs de la prova.

més
¿Podemos hablar de algo más agradable? de Roz Chast
En aquest còmic, el dibuix, la fotografia i la paraula es barregen per indagar en la biografia de l'autora i, sobretot, fer un bell retrat de la relació que va mantenir amb els pares. Roz Chast dibuixa amb humor, però sense miraments, la decrepitud dels progenitors ancians.

més
Sota el sol de mitjanit
El mariner més elegant de tots els temps creat al 1967 per Hugo Prat (1927-1995) ha ressuscitat.

més
Adiós Muchachos. Paolo Bacilieri
Acció i erotisme en l'Havana de Castro. Una bella ciclista rossa pedaleja en minifaldilla pels carrers de l'Havana. Els frens de la seva bicicleta tendeixen a fallar sempre que es creuen amb un cotxe de luxe. Quan el preocupat conductor baixa a socórrer-sempre rep la mateixa oferta: una invitació a provar el menjar casolà de la mare de la ciclista i un mica d'intimitat al dormitori. A canvi, la noia no demana res, bé, si de cas acceptaria algun regal ...

més
La Gran Guerra. Joe Sacco
La Gran Guerra és una il·lustració de 7,3 metres de llarg que narra els fets esdevinguts durant les 24 hores del primer dia de la batalla de Somme des del punt de vista de l'exèrcit britànic.

més
Mister Wonderful. Daniel Clowes
Mister Wonderful tracta d'una cita a cegues que té lloc una nit i el que passa al dia següent. Res més. I ni més ni menys.

més
El Saló del Còmic torna a Barcelona
De l’11 al 14 d’abril al palau nº8 de Fira Barcelona a Montjuïc on s’espera rebre uns 100.000 visitants

més
El Rayo Mortal. Daniel Clowes
Aquesta és la història d'un adolescent que un bon dia descobreix els seus súperpoders. Andy, un xaval de disset anys, descobreix que des que va començar a fumar, té una força increïble.

més
Vapor. Max
Nick, el personatge principal, cansat d'un món i una societat, els nostres, on tot és soroll i mer espectacle sense sentit, decideix retirar-se a la solitud del desert buscant el significat últim de les coses.

més
American Splendor
Finalment, amb el volum número tres, edicions la Cúpula completa la trilogia de la fabulosa, revolucionària i mítica sèrie per excel · lència del còmic underground nord-americà

més