Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
Kitesurfbikerambling
Un excel·lent blog estretament lligat a la cultura de la bicicleta on deixar-se caure de tant en tant. Per als amants del grafisme hi ha una magnífica secció que recull diferents pòsters amb el mateix motiu: la bicicleta

més
Ride2Love: un portal per trobar parella ciclista
Kelli Salone, una exciclista professional ha creat un web dedicat per complet a trobar parella "ciclista" per sortir a rodar o compartir la passió per la bicicleta.

més
Totof: pedalant la gent s’entén
Aquesta magnífica frase obre la capçalera del blogger Totof, un actiu biker que ha compartit a través del seu blog una ingent quantitat de rutes per Catalunya, moltes de les quals també trobareu al portal de wikiloc on és un actiu col.laborador com demostra la gran quantitat de seguidors que té i les més de 360 propostes que ha pujat a dia d’avui. Totes les rutes estan convenientment descrites, il.lustrades amb excel.lents fotografies i s’acompanyen del track, mapa i perfil. Un treball de generositat que els bikers més inquiets agrairan profundament.

més
Zinaztli. Cicloturisme de muntanya amb alforges

"Tot el que es té s'acaba perdent. Només cal prendre la decisió, perquè les sensacions que experimentis ja ningú te les podrà treure. M'agrada recórrer camins sobre la meva bici. Sempre amb la menor carretera possible encara que hagi d'empènyer; amb el menor pes possible però sense deixar de banda la comoditat. No vull que els meus viatges siguin només un recorregut amb bicicleta. Visc la preparació del viatge amb l'emoció del viatge mateix, i abans d'acabar ja estic pensant en el següent. Normalment viatjo sol. El meu pròxim somni, Tibet"


més
BelmonteBTT.com
Una dels primers webs dedicats a la bici tot terreny

més
I Love bicis. Pablo León
I love bicis s'acosta a la realitat de la bici urbana, sinònim de modernitat, responsabilitat ambiental i un altre tipus de mobilitat. Carrils bicis, polítiques de desenvolupament, alforges per anar a la última moda o les llums més cool. Tot amb ganes de reivindicar els pedals.

més