Cercar
News
Activitats
Art
Bicicletas elèctriques
Bicicletes
Blogs
Cicloturisme
Cinema
Còmic
Complements
Curiositats
Editorial
Esdeveniments
Espais naturals protegits
Llibres
Música
Sostenibilitat
Varis
Videos
AM1: una eléctrica ligerísima
AM1 o Analog Motion, la bicicleta elèctrica de tan sols 13 kg. que canvia pes pel doble de potència de pedalada

més
Alta seguretat en la nova elèctrica de VanMoof.
La companyia holandesa de bicicletes VanMoof ha llançat una bicicleta elèctrica, Electrified S, d'alta seguretat degut al seu sistema antirobatori basat en un sistema GPS que, segons afirma, és impossible de muntar o vendre si és robada.

més
Gocycle GS: elèctrica, exclusiva i de cost alt
Exclusivitat, disseny i tecnologia. La GS no és per a gent discreta. El telèfon mòbil és gairebé imprescindible per treure-li partit. Alguns dels seus propietaris són Rafa Nadal, Cristiano Ronaldo o Cara Delevingne.

més
Kvaern. Elèctrica i solar
Kvaern és la bicicleta perfecta per a un estil de vida activa. Amb el seu aspecte elegant i combinat amb les noves tecnologies intel·ligents, aquesta nova bicicleta elèctrica que es pot carregar amb una bateria solar serà un dels models a tenir en compte en el futur

més
Bicicletes elèctriques seductorament retro
Vintage Electric Bike barreja el disseny clàssic dels anys 50 amb la tecnologia del segle XXI per oferir bicicletes elèctriques d'edició limitada per moures per la ciutat de manera diferent.

més
Alpha, una e-Bike d’hidrògen
La primera bicicleta elèctrica que funciona amb una pila de combustible d'hidrògen que es carrega en tan sols 2 minuts i proporciona 100 km d’autonomia.

més
Xiaomi Qicycle. Electrica i Plegable
Xiaomi aposta per la mobilitat personal amb la seva nova bicicleta QiCycle: elèctrica i plegable

més
La e-bike Freeel Z03
Freeel neix de mirar al present per preveure el futur per tal de crear la bicicleta elèctrica perfecte per Barcelona o qualsevol altra ciutat.

més
La Sonrisa Eléctrica
Així s’anomena a aquest moviment per la cara que fa tothom quan pedaleja per primera vegada amb una e-bike. Un públic transversal que comença, cada vegada més, a ocupar la ciutat fent-a al mateix temps, més sostenible.

més
Bicicletes elèctriques d’estil retro
Luca Agnelli és l'autor d'aquestes bicicletes elèctriques, que semblen tretes d'una altra època i que faran les delícies de tots els amants del retro. Veritables obres d'art amb rodes, fabricades a partir de peces procedents d'antigues motos dels anys 50, amb què el dissenyador italià omple de glamour un mitjà de transport cada vegada més present a les nostres ciutats.

més
PUMP. Projecte de Mobilitat Urbana
Un projecte impulsat per la companyia suïssa Punkt que ha implicat a tres escoles de disseny: la RCA a Londres, ECAL de Lausanne i l'Acadèmia de Disseny de Eindhoven. La idea era crear un producte d'electrònica de consum que millores la mobilitat de les persones en l'entorn urbà, fent una e-bike o bicicleta elèctrica més fàcil i més accessible.

més
Urban X, la nova roda elèctrica per a bicis
UrbanX és un dispositiu que permet convertir qualsevol bicicleta convencional en una elèctrica en tan sols 60 segons.

més
Cicles Girabent
Et passes a l’electrica ?
Cicles Girabent, de Torelló, gran taller i molt bona botiga, afegeix fàcilment a la teva btt un motor elèctric.


més
Super 73 Electric Bike
Una nova bicicleta elèctrica, tot terreny, desenvolupada per Lithium Cycles. Amb un disseny típicament californià, posseeix una multitud de característiques que la fan un instrument perfecte pel gaudi de l'aire lliure.

més
Noordung Angel Edition, elèctrica de luxe.
El model d'aires retro amb que la jove startup Noordung s'introdueix en el mercat de les bicicletes elèctriques està pensada per als urbanites amb alt poder adquisitiu.

més
Evoluzione. Un pas més en bicicletes elèctriques
De caràcter esportiu i ànima ecofriendly, E-voluzione s'ha desenvolupat a partir d'una filosofia de disseny integral: les parts principals, bateria, motor, manillar, seient, cables, sistema d'il·luminació i pantalla informativa estan perfectament fusionades en l'estructura de la bicicletamés
The Cyclotron, la bicicleta del futur
Cyclotron és una bicicleta elèctrica fabricada en fibra de carboni, rodes que no tenen ràdis i que incorpora unes cridaneres llums LED que s'activen automàticament en llocs mancats de llum permetent que la bicicleta sigui molt més visible per a la resta de vehicles.

més
Faraday Porteur: romanticisme elèctric
La nova Faraday Porteur recupera les línies clàssiques de la bicicleta francesa però ve equipada amb un cor que batega al ritme de les bateries amagades al marc de la bicicleta.

més
OKO bike. Luxe elèctric
Aquesta nova bicicleta elèctrica de ciutat ha estat dissenyada per l’empresa danesa KiBiSi per encàrrec de Biomega, una marca de bicicletes urbanes d'alta gama.

més
Adam, l'e-bike dels estudiants
Adam és una bicicleta elèctrica ideada específicament per satisfer les necessitats dels estudiants.

més
A-Bike. La bicicleta elèctrica més lleugera i compacta del mon
L’Inventor britànic Clive Sinclair ha posat en marxa una campanya de crowdfunding per produir una versió elèctrica de la seva bicicleta plegable creada al 2006 i dissenyada per Alex Kalogroulis.

més
MASS. Philipe Starck & Moustache
Fins i tot els que no estan interessats en el món del disseny industrial coneixen algun objecte de Philippe Starck. Aquest conegut dissenyador francès ha presentat conjuntament amb la firma Moustache, quatre bicicletes elèctriques i una col·lecció d'accessoris a joc.

més