Cercar
Espanya França Itàlia Romania Escòcia Suïssa Bulgaria
Pallars Jussà
PAJ 002_Tremp
La Conca de Tremp
Tremp_Tendrui_Sant Adrià_Sant Miquel_Tremp
Mapa digital Comarcal. Pallars Jussà. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).

Resum
Distància: 20 Km
Desnivell: 475 m
Temps: 1 H 45 min
Dificultat: fàcil
Informacio
  Imprimir Itinerari
  Descarregar track
  Centres d'interès
  Àlbum de fotos
Ruta de contacte:
PAJ 010_Tremp
PAJ 022_Talarn
Map
fullsize map

Profile
Profil

ITINERARI
Des del centre de Tremp prenem la carretera en direcció a Balaguer fins a una rotonda on anem a dreta pel carrer Tarragona fins al polígon “La Partida Colomina”.
Prenem la carretera que puja a Tendrui. Quan entrem al barranc de Tendrui deixem l’asfalt per un corriol a l’esquerra que ens evita una pujada i que ens porta fins al pont que travessa la riera. Continuem per asfalt fins al pobles de Tendrui i Sant Adrià.

Des de Sant Adrià tornem uns 300 metres per trobar la pista senyalitzada que porta a Sant Miquel. Baixem al Clot de les Creus i després iniciem la pujada, rodant a la part alta entre el barranc i les vinyes. Passada la deixada ermita de Sant Miquel continuem per la pista de la dreta. Una ràpida baixada ens porta a una clara bifurcació on continuem per la pista de l’esquerra que ens baixa fins al fons del barranc.

A la part baixa rodem per la dreta del torrent. Quan la pista gira a la dreta prenem la de l’esquerra que el travessa. La pista principal ens porta a la desviació que duu a Talarn, que deixem a l’esquerra. Mantenim la direcció fins desembocar a una pista que cal seguir a la dreta. Deixem una pista a la dreta que duu a una granja, tornem a travessar el torrent i ens mantenim sempre per la pista principal per arribar a Tremp, on entrem passant per sota del canal i la via del tren.

Autor: Traces. Les Vinyes de Sant Miquel. Itineraris en BTT pel Pallars Jussà

CENTRES D’INTERÈS.
Tendrui. Ermita de Sant Miquel

ALLOTJAMENTS I RESTAURANTS
http://www.pallarsjussa.net/cat/

CARTOGRAFIA
Mapa Comarcal de Catalunya. Pallars Jussà. 1:50.000. Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC).